Våre tjenester

VGT Rengjøringsbyrå AS utfører alle typer rengjøring med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris.  Innendørs og utendørs, for private og bedrifter. Rehabilitering såvel som nybygg.

Vi har kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som kan faget sitt.  Med  VGT AS er du garantert et resultat du blir fornøyd med!

Renhold bedrift

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.

Vinduspuss

Vinduspuss utført av oss sikrer rene og pene vinduer. Vi leverer fast vinduspuss i våre serviceavtaler slik at vinduer blir pusset jevnlig og helt automatisk.

malearbeid

Maleoppdrag handler om å forstå sikkerheten under byggeprosess. Alle våre medarbeidere er høyt kompetente og vil bedre arbeidsforholdene under slike oppdrag.

Boning

Gulv som er hyppig besøkt kan bli fort slitt. Vi anbefaler da oppskuring/boning og vedlikehold med high speed maskin. for å beholde en pen overflate, og for å øke levetiden av gulvet

Flyttevask

Vi  tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter. Vi forstår hvor viktig for deg er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert, og kan derfor hjelpe deg!

Regelmessig renhold

De fleste tilbringer mye tid på arbeidsplassen. Det er derfor viktig å investere i et godt innemiljø. Det skaper trivsel og godt arbeidsmiljø.

Ble du fornøyd med det utførte arbeidet