Våre tjenester

VGT  AS utfører alle typer rengjøring  og malerarbeid med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris.  Innendørs og utendørs, for private og bedrifter. Rehabilitering såvel som nybygg.

Vi har kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som kan faget sitt.  Med  VGT AS er du garantert et resultat du blir fornøyd med!

Renhold bedrift

Noen har behov for renhold hver dag, andre en til to ganger i uken eller mer. Bruk våre erfaringer til å finne det rette behovet og frekvens for renhold i din bedrift.VGT Rengjøring utfører i Bodø
maling
1; HASVASK.
2.FLYTTEVASK.
3.RUNDVASK.
4.DAGLIGVASK.
5.TRAPPEVASK
6HAGEARBEID
7.TEPPEVASK

snekkerarbeid

Trenger du en snekker? Vi utfører alt av innvendig snekkerarbeid.

malearbeid

Maleroppdrag handler om å forstå sikkerheten under byggeprosess. Alle våre medarbeidere er høyt kompetente og vil bedre arbeidsforholdene under slike oppdrag.

Boning

Gulv som er hyppig besøkt kan bli fort slitt. Vi anbefaler da oppskuring/boning og vedlikehold med high speed maskin. for å beholde en pen overflate, og for å øke levetiden av gulvet

Flyttevask

Vi  tilbyr en grundig flyttevask for tomme boliger eller leiligheter. Vi forstår hvor viktig for deg er å ha eiendommen profesjonelt rengjort og kontrollert, og kan derfor hjelpe deg!

Regelmessig renhold

De fleste tilbringer mye tid på arbeidsplassen. Det er derfor viktig å investere i et godt innemiljø. Det skaper trivsel og godt arbeidsmiljø.

Ble du fornøyd med det utførte arbeidet