Våre tjenester

VGT  AS utfører alle typer rengjøring  og malerarbeid med høy kvalitet til avtalt tid og fast pris.  Innendørs og utendørs, for private og bedrifter. Rehabilitering såvel som nybygg.

Vi har kvalitetsbevisste, nøyaktige og gode malere som kan faget sitt.  Med  VGT AS er du garantert et resultat du blir fornøyd med!

Renhold bedrift

Noen har behov for renhold hver dag, andre ønsker seg én til to ganger i uken. Bruk vår erfaring og finn det rette behovet for ditt hjem eller din bedrift.

Vi utfører:

Husvask

Flyttevask

Rundvask

Dagligvask

Trappevask

Hagearbeid

Teppevask og møbelrens

Malerarbeid

Maleroppdrag handler om å gjøre en grundig jobb og ikke ta noen lettvindte løsninger underveis.

Alle våre medarbeidere har lang erfaring.

Flytting

Vi utfører alt innen flytting i private hjem og bedrifter. Våre priser er konkurransedyktige og arbeidet utføres innen avtalt tidsplan i samarbeid med kunden.  La oss gjøre arbeidet for deg slik at du kan ha en bekymringsfri hverdag.

Boning

Gulv som brukes daglig kan bli matte og nedslitte. Vi anbefaler jevnlig vedlikehold med skuremaskin og boning for å beholde en pen overflate og øke levetiden på gulvet.

Kontakt oss for et godt tilbud!

Flyttevask

Vi gjennomfører en grundig flyttevask i tomme boliger og leiligheter.

Vi forstår at det er viktig for det å ha boligen profesjonelt rengjort og kontrollert, og hjelper deg gjerne!

Regelmessig renhold

De fleste tilbringer mye tid på arbeidsplassen. Det er derfor viktig å investere i et godt innemiljø som skaper trivsel og godt arbeidsmiljø.

La oss ta hånd om renholdet for deg!​

Er du fornøyd med arbeidet vårt?